Zoneterapi for børn og voksne

Mennesket er en meget sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, kommer der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper til at genoprette balancen.

Jeg har mange års erfaring som zoneterapeut, og jeg tilbyder zoneterapi for både børn og voksne fra min klinik i Bramming, der er let tilgængelig fra fx Esbjerg og Ribe.

Hvad er zoneterapi godt for?

Under og på fødderne findes et fuldstændigt “kort” over hele kroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis en reflekszone er øm, hænger det sammen med, at den del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle ømme reflekszoner med specielle kombinationer af tryk, påvirkes organerne til en bedre funktion, og dermed genoprettes kroppens balance.

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. Det gør de som forebyggende behandling for at vedligeholde en god sundhedstilstand.​​

Malene Hansen Wes​tergaard​

​Virkelig en skøn zoneterapi.

Problemer med mulig hælspore og iskias, som Mie forhåbentlig kan få bugt med. Om ikke andet, er det skøn selvforkælelse og jeg kommer helt sikkert til at komme jævnligt 🦶🙏

Skønt lokale, rolig og afslappende musik samt aroma 😀

Dejligt sted...

Tove Hauborg Hansen​

 ​Har du myoser, tinitus eller bare vil forkæle dig selv, så kan jeg varmt anbefale wellness4you ved Ellen-Mari Kvistgaard i Bramming. Hun har reduceret mit trælse tinitus og fjerner mine myoser i nakke, skuldre og arme. Man bliver simpelthen som et nyt menneske efter hver behandling.

Kontakt mig og book en tid til behandling

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 30 63 81 68 eller e-mail wellness4you@os.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at booke en tid. 

Du kan med fordel benytte kontaktformularen her på siden - eller booke en tid online.

Afbud

​Husk at melde afbud senest dagen før, hvis du bliver forhindret! Ved udeblivelse debiteres 100 % af behandlingens pris.


Book tid online

Kontakt​

Wellness 4 You v/Ellen-Mari Kvistgaard

Engparken 107 | ​6740 Bramming

Find vej

CVR: 25875052

Åbningstider​

Mandag + Tirsdag

​08:00 - 18:00

​Onsdag

​Lukket

​Torsdag

​08:00 - 18:00

​Fredag

​08:00 - 15:00

​Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder - så vender jeg tilbage snarest.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt