Kinesiologi – at vække kroppens egne kræfter

Jeg tilbyder kinesiologi-behandling fra min klinik i Bramming, som er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Esbjerg, Ribe eller omegn.

Hvad er kinesiologi?

Kinesiologi er en behandlingsmetode, der sætter det enkelte menneske med dets krop, følelser, tanker og vaner i centrum, og det kan på den måde blandt andet afhjælpe stress, allergier osv.

Hele fundamentet i kinesiologien er muskeltesten.

Muskeltesten foregår på den måde, at kinesiologen kommunikerer med kroppen gennem en muskel i klientens arm eller ben.

Kinesiologen tester kroppen ved at trykke let på testmusklen. Kinesiologen nævner forskellige områder, der kan arbejdes med, og kroppen svarer med muskelreaktionen. Hver gang kroppen føler sig belastet på et område, afbalanceres den på den måde, kroppen selv udpeger som den mest hensigtsmæssige.

Afbalanceringen kan udføres på mange forskellige måder såsom massage af akupunkturpunkter, fysiske øvelser, lydfiler og klangmusik, visualisering af følelser, indtagelse af vitaminer og mineraler, påvirkning med lyde og andre metoder, som den pågældende kinesiolog har i sin værkstøjkasse.

Det er klientens krop, der selv afgør, hvad der skal prioriteres. Kinesiologi kan både anvendes på børn og voksne. Er barnet for lille, kan behandlingen ske gennem en forælder.

Kroppen husker alt. Derfor kan det opleves, at man skal arbejde med tidligere hændelser eller chok, hvilket den fleksible krop sagtens kan rumme. Netop dette giver også mulighed for at behandle og forandre traumer, mens kroppen er i tilstanden.​

Priser på kinesiologi

​​Første konsultation 2 timer 900 kr.

Efterfølgende behandlinger 1.5 time 750 kr​​​​.​

Lyder det mystisk?

Det synes mange, indtil de selv har fået en behandling og mærker en tydelig forandring i kroppen.

Efter en afbalancering kan man godt forvente en reaktion i kroppen, og det er et positivt tegn. Nogle får mere energi, andre bliver trætte, og det bedste man kan gøre er at give plads til de reaktioner, der måtte komme.

​​Kinesiologi kan være et godt supplement til en lægebehandling. En stor gruppe mennesker søger læge med psykosomatiske symptomer. Det vil sige, at lægen ikke umiddelbart kan finde nogen fysisk årsag til smerten, trætheden, tristheden eller andre tilstande, som patienter oplever. I mange tilfælde har disse ikke-diagnosticer bare lidelser rod i uforløste traumer.

Heldigvis er der god mulighed for at forløse tilstanden og genvinde vitalitet.

Du kan benytte dig af en kinesiologi-behandling, når du vil:

  • Genskabe balance i krop, psyke og sjæl
  • Arbejde med et bestemt mål – fysisk, følelsesmæssigt, mentalt, energimæssigt eller andet
  • ​Overvinde magtesløshed, sorg, negative tanker og styrke livsmodet
  • Lære at lytte til, hvad kroppen fortæller
  • ​Genvinde eller bevare sundhed
  • Komme til kræfter og styrke kroppens selvhelbredende evner.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid

Ønsker du at høre mere om kinesiologi, eller kunne du tænke dig at booke en tid, hører jeg meget gerne fra dig. Du kan kontakte mig på telefon 30 63 81 68 eller e-mail wellness4you@os.dk eller du kan booke en tid online.​

Afbud:

Husk at melde afbud senest dagen før, hvis du bliver forhindret! Ved udeblivelse debiteres 100 % af behandlingens pris.​​

Besøg os på Facebook

Har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen herunder - så vender jeg tilbage snarest.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag

​08:00 - 18:00

​Tirsdag

​08:00 - 18:00

​Onsdag

​Lukket

​Torsdag

​08:00 - 18:00

​Fredag

​08:00 - 15:00

Firma

Wellness 4 You v/Ellen-Mari Kvistgaard

CVR: 25875052​

Kontakt

Telefon:  30 63 81 68

E-mail: wellness4you@os.dk