Ansigtszoneterapi / reflekstreapi

Ansigtszoneterapi er en terapeutisk metode til bearbejdning af årsagen til kroppens organiske, fysiske og psykiske ubalancer. Terapien udføres ved stimulation af punkter og zoner på hudoverfladen.

Ansigtszoneterapien kan benyttes i samme udstrækning og til samme formål som den klassiske fodzoneterapi. På grund af ansigtszoneterapiens bredere neurologiske fundament er det ofte muligt at opnå en mere målrettet behandling samt mere præcise og hurtigere resultater.

Ved hjælp af denne terapi er det muligt først at analysere og derefter individuelt at stimulerer ubalancer i forhold til den enkelte behov.

Behandlingen udføres via manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet og egner sig til behandling af fysiske, hormonelle, hjerne, organ-, nervesystem-, og muskelrelaterede eller følelsesmæssige problemer - samt til afhjælpning af alle typer stress-symptomer.

Hvilke resultater opnår du med ansigtsrefleksterapi?

Der er rapporteret bedring af alle mulige forskellige sygdomme og symptomer behandlet med ansigtszoneterapi i de cirka 40 år, behandlingsformen har eksisteret.

Desuden virker ansigtsrefleksterapi forebyggende, idet behandlingen styrker immunforsvaret, fordøjelse, nervesystem og hjælper til at skabe øget energi-flow i krop og sind.

Du vil kunne mærke, at behandlingen virker udrensende. Du vil derfor opleve forbigående udrensningssymptomer, som blandt andet opblussen af dine gamle symptomer og skavanker. Du kan også opleve hovedpine, søvnbesvær, tørst, kulderystelser og træthed.

Hvad hjælper ansigtszone- & refleksterapi på?

Der er utallige symptomer og skavanker som denne behandlingsform kan være god for.

  • Hormonelle ubalancer

  • Muskelsmerter og spændinger

  • Stress

  • Hovedpine

  • ​Hjernefunktioner og nervesystem

  • Fordøjelse

  • Immunforsvar

  • ​Organrelaterede symptomer

  • Lunger og luftveje

  • Fertilitet


​Jeg er uddannet i den originale behandlingsform v/Lone Sørensen, SORENSEN SISTEM TM

Malene Hansen Wes​tergaard​

​Virkelig en skøn zoneterapi.

Problemer med mulig hælspore og iskias, som Mie forhåbentlig kan få bugt med. Om ikke andet, er det skøn selvforkælelse og jeg kommer helt sikkert til at komme jævnligt 🦶🙏

Skønt lokale, rolig og afslappende musik samt aroma 😀

Dejligt sted...

Tove Hauborg Hansen​

 ​Har du myoser, tinitus eller bare vil forkæle dig selv, så kan jeg varmt anbefale wellness4you ved Ellen-Mari Kvistgaard i Bramming. Hun har reduceret mit trælse tinitus og fjerner mine myoser i nakke, skuldre og arme. Man bliver simpelthen som et nyt menneske efter hver behandling.

Kontakt mig og book en tid til behandling

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 30 63 81 68 eller e-mail wellness4you@os.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at booke en tid. 

Du kan med fordel benytte kontaktformularen her på siden - eller booke en tid online.

Afbud

Husk at melde afbud, senest dagen før hvis du bliver forhindret! Ved udeblivelse debiteres 100% af behandlingens pris.​

Book tid online

Kontakt​

Wellness 4 You v/Ellen-Mari Kvistgaard

Engparken 107 | ​6740 Bramming

Find vej

CVR: 25875052

Åbningstider​

Mandag + Tirsdag

​08:00 - 18:00

​Onsdag

​Lukket

​Torsdag

​08:00 - 18:00

​Fredag

​08:00 - 15:00

​Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder - så vender jeg tilbage snarest.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt