Japansk Cosmo Lifting

Hvad er Japansk Cosmo Lifting?

Japansk Cosmo Lifting er udviklet af Lone Sorensen.

Det er en fantastisk behandlingsmetode, der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene m.m.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linjer reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer Japansk Cosmo Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

I luksusbehandlingen indgår endvidere 2 masker og ansigtscreme samt salt-dust og massage med 2 bjergkrystalkugler. Produkterne fra Inka Earth, som er anbefalet af Lone Sorensen, Barcelona.

De teknikker, der anvendes, er bl.a. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen.

Japansk Cosmo Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunkturpunkter, som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japansk Cosmo Lifting som nævnt reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Resultater og hyppighed

Det er forskelligt hvor hurtigt, man ser et resultat, men som regel kan man se en forbedring efter ca. 5 behandlinger og hos nogle allerede efter første behandling. Men for at virkningen skal holde, er det i starten vigtigt at følge op med hyppige behandlinger.

​Kosmetisk set får man mere ud af 10-12 behandlinger udført på én måned, end hvis man spreder behandlingen over 3 måneder.

Ved et intensivt forløb med behandling 2-3 gange om ugen i 4 uger, opnår man hurtigere virkning.

Grunden til at den intensive behandling er så effektiv er, at den opstrammende virkning i starten varer ca. et par dage, laver man en ny behandling inden for få dage bygges der hurtigt videre på den foregående behandling. Går der en længere periode imellem behandlingerne, starter man delvis forfra ved den efterfølgende behandling. Derfor får man kosmetisk set meget mere ud af 10-12 behandlinger udført på én måned, end hvis man spreder behandlingerne over 3 måneder. Har man først været igennem et intensivt forløb på 10 - 12 behandlinger, kan man sagtens klare sig med en vedligeholdelsesbehandling ca. hver 6. - 8. uge.

Pga. forskelle i hudens struktur virker behandlingen hurtigere på mænd end på kvinder.

Malene Hansen Wes​tergaard​

​Virkelig en skøn zoneterapi.

Problemer med mulig hælspore og iskias, som Mie forhåbentlig kan få bugt med. Om ikke andet, er det skøn selvforkælelse og jeg kommer helt sikkert til at komme jævnligt 🦶🙏

Skønt lokale, rolig og afslappende musik samt aroma 😀

Dejligt sted...

Tove Hauborg Hansen​

 ​Har du myoser, tinitus eller bare vil forkæle dig selv, så kan jeg varmt anbefale wellness4you ved Ellen-Mari Kvistgaard i Bramming. Hun har reduceret mit trælse tinitus og fjerner mine myoser i nakke, skuldre og arme. Man bliver simpelthen som et nyt menneske efter hver behandling.

Kontakt mig og book en tid til behandling

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 30 63 81 68 eller e-mail wellness4you@os.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at booke en tid. 

Du kan med fordel benytte kontaktformularen her på siden - eller booke en tid online

Afbud

Husk at melde afbud, senest dagen før hvis du bliver forhindret! Ved udeblivelse debiteres 100% af behandlingens pris.​

Book tid online

Kontakt​

Wellness 4 You v/Ellen-Mari Kvistgaard

Engparken 107 | ​6740 Bramming

Find vej

CVR: 25875052

Åbningstider​

Mandag + Tirsdag

​08:00 - 18:00

​Onsdag

​Lukket

​Torsdag

​08:00 - 18:00

​Fredag

​08:00 - 15:00

​Har du spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen herunder - så vender jeg tilbage snarest.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt