Forever​

Forever produkter til alle​

Forever Living Products

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Produkterne bygger på Aloe vera fra virksomhedens egne plantager. Ved at eje hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan Forever kontrollere og garantere den højeste kvalitet.

At leve aktivt og at tage hånd om sig selv ligger i tiden, og flere og flere mennesker interesserer sig for naturlige alternativer, som giver dem både kvalitet og resultater. Forever er i dag Skandinaviens største direkte handelsvirksomhed indenfor helse- og hudplejeprodukter baseret på Aloe vera.

Arbejd med mig!

Jeg trives fantastisk godt med mit arbejde som Forever Business Owner hos Forever og leder nu efter nye medarbejdere! At møde nye mennesker, anbefale produkter som jeg virkelig brænder for og at kunne hjælpe andre med at nå deres mål, samtidigt med at jeg virkeliggør mine egne drømme, er en unik mulighed!

Branchen vokser så det knager, og flere og flere mennesker opdager hvor vigtigt - og givende - det er, at tage hånd om sig selv og du ville være et velkomment tilskud til mit team! Du starter din virksomhed ud fra dine egne forudsætninger, og Forever og jeg giver dig den uddannelse og vejledning, du har brug for.

Det kan sagtens kombineres med et job ved siden af - se det som en ekstra indtægt til det sjove.

Ønsker du høre mere om disse Aloe Vera produkter, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at få info. hvad det gør og kan. Hovedingrediensen i vores produkter er Aloe Vera, som jo er verdenskendt for dens helende effekt og virkning. Så har du en udfordring med din krop eller hud - er disse produkter værd at prøve.

​Gennemtestet

​Værd at prøve fordi de er gennemtestet og lavet af de bedste råvarer - Der er hysterisk kontrol af alle produkter fra start til slut, men også netop fordi du har tryghedsgarantien - DVS. lever produktet ikke op til dine forventninger - får du alle dine penge retur. Hvem vil lave sådan en garanti, hvis ikke de står med et produkt som de er stolte af :-)

Jeg nyder mit arbejde i Forever i den grad - jeg kan få lov at hjælpe folk, gøre en forskel, få nye oplevelser, fritid til familietid samt udvikle mig selv......Kan kun varmt anbefale produkterne og forretningen.

Link til​ Forever

http://myaloevera.dk/wellness4your/da/start/

Åbningstider​

Mandag

​08:00 - 18:00

​Tirsdag

​08:00 - 18:00

​Onsdag

​Lukket

​Torsdag

​08:00 - 18:00

​Fredag

​08:00 - 15:00

facebookhvid Besøg os på Facebook

Firma

Wellness 4 You v/Ellen-Mari Kvistgaard

CVR: 25875052​

Kontakt

Telefon:  30 63 81 68

E-mail: wellness4you@os.dk